Onze club

Zoals de naam van onze club doet vermoeden houden wij van fietsen met een lekker strak tempo. We hebben twee actieve groepen, de eerste (A-groep) rijdt met een gemiddeld tempo van 33 tot 35 km/uur, de tweede groep (B-groep) heeft een gemiddelde snelheid van 31-33 km/uur.

We starten gedurende het gehele jaar op zaterdagmiddag om 13.30 uur op de Markt in Sint Maartensdijk. Op woensdag in de zomer starten we om 18.30 uur. Start- en eindpunt is Lunchroom “Het Hoekske“. De afstand in de zomermaanden is 90 a 100 km, in de winter afhankelijk van de weersomstandigheden 60 tot 85 km.

De lange clubritten starten eerder. (tijd wordt vooraf bekent gemaakt)

Bestuur

Ons bestuur bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter Wim Poot wimpoot@zeelandnet.nl
Penningmeester Jaap Geuze j.geuze@zeelandnet.nl
Secretaris Jacco Paauw jgpaauw@zeelandnet.nl

Het startpunt

Gastrijders

Ben jij die geoefende fietser? Heb je zin om een keer kennis te maken met Tandje Bij?                        Kom op de vermelde tijd naar de startlocatie en geef aan dat je mee wil fietsen.

Lid worden van Tandje Bij

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Leden betalen €40,– per/kalenderjaar. Nieuwe leden krijgen fietsshirt met korte mouw cadeau. Mail naar het bestuur voor nadere info.

Afmelden

Een lidmaatschap geldt altijd van 1 januari tot en met 31 december. Wilt u zich afmelden als lid van Tandje Bij, dan kan dat altijd tot 31 december voor aanvang nieuwe jaar. U dient dan een              e-mail te verzenden naar jgpaauw@zeelandnet.nl, onder vermelding van minimaal uw voor- en uw achternaam.