Beste Fietsers,

Vandaag weer een aantal stabiele factoren bij de start in Smerdiek.

1                     Veel woei.

2                     Een goede opkomst.

3                     Jeroen met een lekke band 😉.

Verder is het altijd weer een verassing hoe de parendans rondom de beide groepen uitvalt.

De buitenband van Jeroen was kapot, dus Jaap was zo sociaal om even een ander voorwiel voor hem te halen. De B-groep besloot alvast te vertrekken, Hans Briem besloot mee te sluipen met de storm in het vooruitzicht.

Gelukkig was JAAAAP al van plan om met de A mee te gaan, zodat we toch met zijn 6en op pad gingen. Met de wind in de rug naar Stalland, waar Jaap ongerust was dat we de Philipsdam richting Schouwen zouden nemen.

Jeroen heeft blijkbaar goede ogen, hij kon precies vertellen wat de hartslag van onze penningmeester was bij het opdraaien van de brug bij Flupland. Die ging gelukkig weer omlaag toen hij door kreeg dat we richting Steenbergen gingen. Vanuit daar ging de rit richting bos, waar het toch een stuk aangenamer fietsen was. Vanaf Halsteren was het lekker bikkelen tegen de wind. Bij terugkomst stond er 106km op de teller.

De B-groep reed nagenoeg hetzelfde rondje met een paar shortcuts en kwam op 90km uit.

Aanstaande week is de laatste mogelijkheid om je aan te melden voor het Tandje Bij weekend. Dus zit je nog in twijfel, doe dat vooral niet en ga lekker mee. Opgeven kan tot het einde van de week bij Jaap.

Arjan