Het laatste nieuws over de wielersport en het coronavirus

Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij Tandje Bij bekend. Op deze pagina informeren we je graag over de stand van zaken over de wielersport en het coronavirus.

Update 23 maart, 19:20 uur

Fietsen doe je solo

Het kabinet heeft besloten alle samenkomsten te verbieden tot 1 juni, waarbij ook geen ondergrens meer is van 100 personen. Ga niet meer in groepen op pad. Wil je toch fietsen? Doe dat dan alleen. In dit artikel delen we tips voor je solorit. Als bestuurder van Tandje Bij attenderen we als je leden niet in groepsverband te fietsen. Alle clubbijeenkomsten zoals groepsritten en -trainingen tot en met in ieder geval 1 juni zijn geannuleerd. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden.

Toertochten

De Rijksoverheid heeft samenkomsten en evenementen tot 1 juni verboden. Dit geldt ook voor toertochten.

Heb je je ingeschreven voor een geannuleerde tocht? Of heb je een andere vraag over de toertocht? Neem dan contact op met de organisator.

Volg de adviezen

Volg de voorzorgsmaatregelen van het RIVM op: was je handen regelmatig, hoest/nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik een papieren zakdoek en schud geen handen.

 

Zodra het advies  wijzigt, brengen we je daarvan via dit bericht en sociale media van op de hoogte.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur Tandje Bij