Sporters,
De weergoden zijn ons de laatste tijd niet goed gezind op de zaterdagmiddag. Wat een baggerweer.
Al voor aankomst hadden de mensen van Stalland en Tholen al een fikse plensbui te pakken, waardoor er kleddernat gestart werd in Smerdiek.
De A-groep ging met een gezelschap van slechts vier man van start en zocht de bossen van Bergen op Zoom op. Jaap liet zich niet verleiden om met de B mee te gaan, en toonde lef door met de A mee te gaan. Dat kan van anderen niet altijd gezegd worden, want de B-groep wordt navenant het weer slechter is steeds groter. Een unicum in de historie van Tandje Bij was dat de A-groep ging schuilen in Huijbergen.
De rijders van de B-groep zaten in dezelfde bui, maar toonden karakter en zwoegden zich in het barre weer omhoog op het viaduct over het Schelde-Rijn kanaal. Na een aantal rondjes Klavervelden besloot Wim de Oesterdam terug te pakken. De storm was westelijker dan hij dacht, en dat was geen goed nieuws. Nico had er een flinke reis voor over om met de B-groep mee te fietsen door dit barre weer en heeft ook kennis gemaakt met de Zeeuwse wind. Hij werd door Chris en Jacco op “diplomatieke” wijze wegwijs gemaakt in de gewoonten en gebruiken binnen de club.
Jacco